τo φροντιστηριο

συνεργατες

δραστηριοτητες

Οι συγχρονες τεχνολογιες
απαιτουν τα υψηλοτερα
ΕΠΙΠΕΔα ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Οι σημερινές δύσκολες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες σε συνδυασμό με τις αλλαγές που παρατηρούνται στο εκπαιδευτικό σύστημα επιτείνουν την αγωνία για την επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών σας.

Τα Φροντιστήρια Δημήτρια προσφέρουν όλα τα εχέγγυα για μια εξασφαλισμένη εισαγωγή σε κάποιο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα.

Κοντά μας οι μαθητές μπορούν να εφοδιαστούν με όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να ανταπεξέλθουν στις υψηλές απαιτήσεις των Πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και να οδηγηθούν στην καταλληλότερη επαγγελματική επιλογή μέσω της υπεύθυνης επιστημονικής στήριξης που παρέχεται από ειδικούς συμβούλους σταδιοδρομίας. Ελάτε να μας γνωρίσετε και να διαπιστώσετε την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό μας.

Τελευταια νεα

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου οι Βαθμολογίες των Πανελλαδικών

26-06-2019

Με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας ζητήθηκε από τους Διευθυντές Εκπαίδευσης να παραδώσουν στα Λύκεια τους τα ανάλογα δέματα με τις βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων, ανά μάθημα, την Παρασκευή 28 Ιουνίου...

περισσότερα

Διαδικασίες & Εγκύκλιοι Υποβολής Μηχανογραφικού ΓΕΛ & ΕΠΑΛ

23-06-2019

Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας οι διαδικασίες υποβολής των Μηχανογραφικών Δελτίων των υποψηφίων-αποφοίτων του Γενικού Λυκείου και του ΕΠΑΛ.

Από σήμερα Παρασκευή 21-6-2019, οι υποψήφιοι (συμπεριλαμβανομένων αυτών της κατηγορίας 10%) θα...

περισσότερα

Υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου: Μέχρι 15/7 - Διαδικασίες

21-06-2019

Από το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκε ότι οι διαδικασίες για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων του 2019 για τους υποψηφίους του ΓΕΛ και του ΕΠΑΛ, ξεκινούν από την Παρασκευή 21-6-2019 και ολοκληρώνονται...

περισσότερα