τo φροντιστηριο

συνεργατες

δραστηριοτητες

Οι συγχρονες τεχνολογιες
απαιτουν τα υψηλοτερα
ΕΠΙΠΕΔα ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Οι σημερινές δύσκολες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες σε συνδυασμό με τις αλλαγές που παρατηρούνται στο εκπαιδευτικό σύστημα επιτείνουν την αγωνία για την επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών σας.

Τα Φροντιστήρια Δημήτρια προσφέρουν όλα τα εχέγγυα για μια εξασφαλισμένη εισαγωγή σε κάποιο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα.

Κοντά μας οι μαθητές μπορούν να εφοδιαστούν με όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να ανταπεξέλθουν στις υψηλές απαιτήσεις των Πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και να οδηγηθούν στην καταλληλότερη επαγγελματική επιλογή μέσω της υπεύθυνης επιστημονικής στήριξης που παρέχεται από ειδικούς συμβούλους σταδιοδρομίας. Ελάτε να μας γνωρίσετε και να διαπιστώσετε την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό μας.

Τελευταια νεα

Οι Πανελλαδικές θα γίνουν κοντά στις Προγραμματισμένες Ημερομηνίες

07-04-2020

Σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις της Υπουργού Παιδείας, η Ελλάδα δε θα ακολουθήσει το παράδειγμα της Γαλλίας και θα υλοποιήσει κανονικά τις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2020.

Επιδίωξη του υπουργείου Παιδείας είναι η...

περισσότερα

Τμήματα ανά Τομέα & Διαδικασίες Πανελλαδικών ΕΠΑΛ 2020

02-04-2020

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η απόφαση της υπουργού Παιδείας με την οποία καθορίζονται τα Τμήματα στα οποία θα έχουν πρόσβαση οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις πανελλαδικές του 2020, ανά τομέα, καθώς...

περισσότερα

Αιτήσεις Συμμετοχής στις Πανελλαδικές του 2020: Μέχρι 9 Απριλίου

28-03-2020

Οι αιτήσεις για συμμετοχή στις πανελλαδικές για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) μπορούν να υποβληθούν από τη Δευτέρα 30 Μαρτίου ως και την Πέμπτη 9...

περισσότερα