τo φροντιστηριο

συνεργατες

δραστηριοτητες

Οι συγχρονες τεχνολογιες
απαιτουν τα υψηλοτερα
ΕΠΙΠΕΔα ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Οι σημερινές δύσκολες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες σε συνδυασμό με τις αλλαγές που παρατηρούνται στο εκπαιδευτικό σύστημα επιτείνουν την αγωνία για την επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών σας.

Τα Φροντιστήρια Δημήτρια προσφέρουν όλα τα εχέγγυα για μια εξασφαλισμένη εισαγωγή σε κάποιο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα.

Κοντά μας οι μαθητές μπορούν να εφοδιαστούν με όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να ανταπεξέλθουν στις υψηλές απαιτήσεις των Πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και να οδηγηθούν στην καταλληλότερη επαγγελματική επιλογή μέσω της υπεύθυνης επιστημονικής στήριξης που παρέχεται από ειδικούς συμβούλους σταδιοδρομίας. Ελάτε να μας γνωρίσετε και να διαπιστώσετε την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό μας.

Τελευταια νεα

Δεν θα γίνουν οι Προαγωγικές Εξετάσεις. Έναρξη Πανελλαδικών: ΓΕΛ: 14/6…

22-04-2021

Τις τελικές ρυθμίσεις για τις προαγωγικές εξετάσεις, την έναρξη των πανελλαδικών και άλλα σχετικά θέματα ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της:

1. Τα μαθήματα παρατείνονται για δύο εβδομάδες:

• Στα Γυμνάσια και...

περισσότερα

Στις 15 Μαϊου η Ανακοίνωση του Αριθμού των Εισακτέων των…

21-04-2021

Με νομοθετική ρύθμιση μετατίθεται η ημερομηνία ανακοίνωσης του αριθμού των Εισακτέων των Πανελλαδικών του 2021, ανά τμήμα και σχολή, για τις 15 Μαϊου. Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε σήμερα ότι κατατίθεται από το...

περισσότερα

Ελάχιστες Βάσεις: Καθυστερεί η Απόφαση – Εισηγήσεις Πανεπιστημίων

07-04-2021

Καθυστερεί η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας για τους Συντελεστές των Ελάχιστων Βάσεων των Πανεπιστημιακών Τμημάτων για τα Πανελλαδικώς Εξεταζόμενα και για τα Ειδικά Μαθήματα.

Οι Συντελεστές Ελάχιστης Βάσης μπορούν να κυμανθούν...

περισσότερα