ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ: ΗΜΕΡΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ  "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΟΥ 2030"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ: ΗΜΕΡΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΟΥ 2030"

Τα φροντιστήρια «Δημήτρια», σε συνεργασία με την Orientum – Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας, στην προσπάθειά του να βοηθήσουν τους μαθητές και τους γονείς τους σε σχέση με τον επαγγελματικό προσανατολισμό διοργανώνουν ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού με τίτλο: «Επαγγέλματα του 2030», με στόχο την αναλυτική πληροφόρηση για όλα τα τμήματα των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων της χώρας και την παροχή συμβουλών για τη σωστή πλοήγηση των μαθητών στο πολύπλοκο σύστημα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Επιπλέον κατά την διάρκεια της ημερίδα θα πραγματοποιηθεί Online συζήτηση με τους μαθητές μας που αρίστευσαν στις πανελλαδικές, το 2020, παρά τις δυσκολίες του 1ου Lock Down!
Οι μαθητές Α΄και Β΄ Λυκείου θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν Δωρεάν το TEST Επαγγελματικού Προσανατολισμού Horizon.
Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μαρτίου 2021, στις 17:00, μέσω της πλατφόρμας του Zoom και απευθύνεται σε μαθητές όλων των τάξεων, γονείς μαθητών και εκπαιδευτικούς της Β’βάθμιας εκπαίδευσης, που επιθυμούν να πάρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. 
Για την δωρεάν παρακολούθηση της εκδήλωσης είναι απαραίτητη η εγγραφή σας στο σύνδεσμο: https://bit.ly/DimitriaHmeraStadiodromias
Facebook Twitter Google+ Pinterest