Τα φροντιστήρια ΔΗΜΗΤΡΙΑ ξεκίνησαν την επιτυχημένη πορεία τους στον χώρο της εκπαίδευσης τη δεκαετία του ’80, στην περιοχή της Τούμπας. Σύντομα, η φήμη της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης, οι επιτυχίες των μαθητών μας και η αυξανόμενη ανταπόκριση μαθητών και γονιών οδήγησαν στην επέκτασή μας, με δεύτερο φροντιστήριο στην περιοχή του Κορδελιού. Έμπνευση για το όνομα του φροντιστηρίου αποτέλεσε το γνωστό ιδιωτικό εκπαιδευτήριο «ΔΗΜΗΤΡΙΑ», το οποίο λειτουργούσε στην Τούμπα κατά τις δεκαετίες του ’60 και του ’70.

Τη διεύθυνση των Φροντιστηρίων ανέλαβε, στις αρχές της νέας χιλιετίας, το 2005, μια ομάδα νέων και φερέλπιδων εκπαιδευτικών, οι οποίοι, με αφετηρία τη δομή στο Κορδελιό, δημιούργησαν σταδιακά τον σύγχρονο Εκπαιδευτικό Όμιλο, που αποτελούν σήμερα τα Φροντιστήριά μας, καταγράφοντας στο χάρτη της φροντιστηριακής εκπαίδευσης της Δυτικής Θεσσαλονίκης μια εξαιρετικά ανοδική πορεία.

Το 2007, Τα Φροντιστήριά μας επεκτάθηκαν και στην περιοχή της Πολίχνης ενώ το 2014 ξεκίνησε τη λειτουργία του και το Φροντιστήριό μας στην περιοχή των Συκεών. Από το καλοκαίρι του 2022, λειτουργούμε και στην περιοχή του Ευόσμου.

Συνολικά, τα φροντιστήρια ΔΗΜΗΤΡΙΑ λειτουργούν σε 5 σημεία στη Δυτική Θεσσαλονίκη, προσφέροντας υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες.
 
  1. Ελευθέριο-Κορδελιό: Σιατίστης 23
  2. Πολίχνη, Αγ. Παντελεήμονος 19
  3. Πολίχνη: Αγ. Παντελεήμονος 13
  4. Συκιές: Επταπυργίου 115
  5. Εύοσμος: Γοργοποτάμου 22