Η εκπαιδευτική ομάδα των Φροντιστηρίων μας αποτελείται από καθηγητές με άρτια κατάρτιση, μεράκι, αγάπη, υπομονή και επιμονή γι’ αυτό που κάνουν. Διαθέτοντας όλοι μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία και στην αλληλεπίδραση με μαθητές, εργάζονται με μεθοδικότητα, μεταδοτικότητα και έμπνευση και βρίσκονται κάθε στιγμή δίπλα τους, καθοδηγώντας και ενθαρρύνοντάς τους, προκειμένου να επιτύχουν εύκολα τους στόχους τους.

Η στελέχωση των Φροντιστηρίων μας γίνεται με γνώμονα την παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης στους μαθητές μας. Στο πλαίσιο αυτό, στους χώρους του φροντιστηρίου, πραγματοποιείται, κάθε χρόνο, αξιολόγηση του διδακτικού προσωπικού από τους μαθητές, με στόχο την διαρκή τους βελτίωση και την κατανόηση των αναγκών των μαθητών μας.

Πολύμνια Αγγούση

Πολύμνια Αγγούση

Η ιδιότητα μου: Απόφοιτη της φιλοσοφικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος δύο τίτλων μεταπτυχιακών σπουδών στις ανθρωπιστικές επιστήμες του Α.Π.Θ. και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Η εμπειρία μου: Εργάζομαι στον χώρο της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από το 2004 με γνώμονα την παιδευτική αλληλεπίδραση με τον/την έφηβο/-η, την ανάδειξη των δεξιοτήτων και την είσοδο στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση

Ο στόχος μου: Η αγάπη για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ελληνικής γλώσσας με πρωτοπόρους τους μαθητές μου για την επίτευξη των στόχων μας στα φροντιστήρια Δημήτρια!

Το αποτέλεσμα μας: Η εκπλήρωση κάθε εφηβικού ονείρου για επαγγελματική και κοινωνική ένταξη με ομαδική συνέπεια στα φροντιστήρια  Δημήτρια!

Όλγα Αντωνιάδου

Όλγα Αντωνιάδου

Η συνεργασία μου με τα “φροντιστήρια Δημήτρια” “μετράει” πάνω από δύο δεκαετίες, πράγμα που, από μόνο του, αποτελεί απόδειξη για το πόσο πρόσφορο έδαφος βρήκα στο χώρο αυτό για δουλειά, δημιουργικότητα και ανέλιξη προσωπική και επαγγελματική.

Πράγματι, όλα αυτά τα χρόνια, μου δόθηκε η ευκαιρία να εξελιχθώ στη δουλειά μου ερχόμενη σε επαφή με όλα σχεδόν τα αντικείμενα ενός φιλολόγου και να αποκτήσω εμπειρία στο γνωστικό αντικείμενο, να εξειδικευτώ, να αναγνωριστώ στον τομέα μου και να επιδείξω διδακτική διορατικότητα κι ευελιξία.

Εξάλλου η συνεργασία με διαφορετικούς -κατά καιρούς – συνεργάτες για ποικίλα αντικείμενα και στόχους καλλιέργησε την ομαδικότητα και δημιούργησε ένα κλίμα αξιοθαύμαστηςσυνεργασίας και αποδοτικότητας. Αυτή φαίνεται όχι μόνο από τις εξαιρετικες επιδόσεις και τις επιτυχίες των μαθητών μας αλλά και από τις άψογες μεταξύ μας σχέσεις και την αγάπη των παιδιών που εισπράττω συνεχώς, καθώς επικοινωνούν ακόμα και πολλά χρόνια μετά την αποφοίτησή τους.

Δήμητρα Γεωργούλα

Δήμητρα Γεωργούλα

Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας του ΑΠΘ με ειδίκευση στον τομέα Μεσαιωνικών και Νεοελληνικών Σπουδών (ΜΝΕΣ). Στο πλαίσιο της περαιτέρω κατάρτισής μου, κάνω μεταπτυχιακό συναφούς με την εξειδίκευση μου αντικειμένου, έχω παρακολουθήσει σεμινάρια παιδοψυχολογίας και διδακτικής μεθοδολογίας καθώς και περισσότερο εξειδικευμένα, που αφορούν στη διαχείριση και διδασκαλία μαθητών με δυσλεξία και μαθησιακές δυσκολίες.

Από την κτήση του πτυχίου μου (Ιούλιος 2006)διδάσκω ανελλιπώς σε οργανωμένες φροντιστηριακές δομές. Στα χρόνια αυτά έχω αποκτήσει σημαντική εμπειρία στη διδασκαλία και στην οργάνωση πιο μεθοδικού διαβάσματος. Διδάσκω λατινικά, έκθεση και λογοτεχνία στη Β΄ και τη Γ΄ Λυκείου.

Aπό το 2010 έως και σήμερα εργάζομαι αποκλειστικά στα φροντιστήρια Δημήτρια, στα οποία πέρα από τον επαγγελματισμό, την εξαιρετική συνεργασία και οργάνωση καθώς και το συναδελφικό κλίμα, δίνεται η δυνατότητα προσωπικής πρωτοβουλίας και αυτενέργειαςσε όλους τους εργαζόμενους. Βασικό μέλημα των φροντιστηρίων Δημήτρια είναι η καθοριστική συμβολή στην προσπάθεια των παιδιών να ανταπεξέλθουν στον αγώνα τους για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, η αναγκαία ψυχολογική στήριξη και ενθάρρυνση σε μια τόσο ιδιαίτερη περίοδο της ζωής τους αλλά και η συνεχής επικοινωνία με τα παιδιά και τους γονείς, γι’ αυτό άλλωστε οι πρωτιές και οι επιτυχίες των μαθητών μας είναι το σήμα κατατεθέν του φροντιστηρίου μας. Όπως λέει, άλλωστε, και ο Καζαντζάκης «Ο ιδανικός δάσκαλος είναι εκείνος που γίνεται γέφυρα για να περάσει ο μαθητής του αντίπερα».

Μαρία Γκοτζαμπουγιούκη

Μαρία Γκοτζαμπουγιούκη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή με γοήτευε το επάγγελμα του δασκάλου αλλά και οι νέες τεχνολογίες. Έτσι, επέλεξα να σπουδάσω Πληροφορική και να ασχοληθώ με τη διδασκαλία της. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και έπειτα εξειδικεύτηκα μέσω του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Πληροφορική και διοίκηση», στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.
Εργάζομαι 10 χρόνια στο χώρο της εκπαίδευσης και επιθυμία μου είναι να βοηθάω τους μαθητές μου στην προσπάθεια τους και να συμβάλλω στην επίτευξη των στόχων τους.
Στα φροντιστήρια Δημήτρια, βρήκα τον κατάλληλο χώρο, με αξιοπιστία , σεβασμό και αίσθημα ευθύνης. Στο περιβάλλον αυτο έχω τη δυνατότητα να βρίσκομαι στο πλευρό των μαθητών, ώστε να έρθουν όσο πιο κοντά γίνεται στο όραμα για το δικό τους μέλλον.

Ανδρέας Γκουρτζούνης

Ανδρέας Γκουρτζούνης

Ονομάζομαι Γκουρτζούνης Ανδρέας και αποφοίτησα από το τμήμα Μαθηματικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2009. Από το 2013 έως σήμερα συνεργάζομαι με τα φροντιστήρια ΔΗΜΗΤΡΙΑ όπου με σωστή δουλειά και επαγγελματισμό βοηθάμε τους μαθητές μας να πετύχουν το στόχο τους.

Ελένη Δαλαμπίρα

Ελένη Δαλαμπίρα

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας με κατεύθυνση ιστορία και μετεκπαίδευση στα προβλήματα προφορικού και γραπτού λόγου. Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια διδάσκω σε μαθητές λυκείου φιλολογικά μαθήματα και γίνομαι κοινωνός του αγώνα τους. Η επιτυχία των φροντιστηρίων ΔΗΜΗΤΡΙΑ έγκειται στην αμέριστη προσοχή που επιδεικνύουμε στις ανάγκες κάθε μαθητή και στην αποτελεσματική καθοδήγηση για την κατάκτηση των στόχων του.

Αναστασία Δήλμα

Αναστασία Δήλμα

Ονομάζομαι Αναστασία Δηλμα ,γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και αποφοίτησα από τη Φιλοσοφική Σχολή του Α,Π.Θ.

Δουλεύω στην ιδιωτική εκπαίδευση προετοιμάζοντας τους μαθητές μου να εκπληρώσουν με επιτυχία τους εκπαιδευτικούς τους στόχους :γνωστικά, ψυχικά και συναισθηματικά με αφοσίωση, αυταπάρνηση και αξιοπρέπεια

Εδώ και μια δεκαετία η συνεργασία μου με τα φροντιστήρια Δημήτρια ,τη διεύθυνση και τους συναδέλφους μου έχει προσφέρει την ευκαιρία και τη δυνατότητα να συντελώ από τη μεριά μου στην πραγμάτωση των φιλοδοξιών και των ονείρων των μαθητών που φοίτησαν και φοιτούν στα φροντιστήρια Δημήτρια κάθε σχολική χρονιά Δηλαδή  τους οδηγώ τόσο στη σχολική τους πρόοδο όσο και στην είσοδο τους στην ακαδημαϊκή κοινότητα.

Κυριάκος Διγενάκης

Κυριάκος Διγενάκης

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Συνέχισα με μεταπτυχιακές σπουδές στο North London University στο αντικείμενο του Marketing. Το ενδιαφέρον μου για την εκπαίδευση με οδήγησε στην απόκτηση ενός δεύτερου μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών και πιο συγκεκριμένα στο Παιδαγωγικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Ρόδο. Εκεί ολοκλήρωσα το πρόγραμμα με τίτλο «Φύλο και νέα εκπαιδευτικά και εργασιακά περιβάλλοντα στην κοινωνία της πληροφορίας», δίνοντας έμφαση στη διδασκαλία των οικονομικών μαθημάτων με τη χρήση νέων τεχνολογιών. Πρόσφατα, απέκτησα και τον τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών στην Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), ακολουθώντας τις επιταγές της σύγχρονης εποχής. Εργάζομαι στο χώρο της εκπαίδευσης τα τελευταία 22 χρόνια και από το 2015 έχω μια άριστη συνεργασία με τα Φροντιστήρια Δημήτρια.

Μαρία Εξαδακτύλου

Μαρία Εξαδακτύλου

Αποφοίτησα από τη Φιλοσοφική Σχολή ΑΠΘ (Τμήμα Φιλολογίας) με ειδίκευση στη Γλωσσολογία το 2011. Η σύγχρονη προσέγγιση της νέας και αρχαίας ελληνικής γλώσσας μέσα από τον γλωσσολογικό κλάδο, με οδήγησαν σε περαιτέρω σπουδές στο ίδιο αντικείμενο. Φοίτησα στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στο Τμήμα: ‘Σύγχρονες Τάσεις στη Γλωσσολογία για Εκπαιδευτικούς’. Η απόκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου μού έδωσε την ευκαιρία να εφαρμόσω τη θεωρία στην πράξη, μέσα από τη διδασκαλία των φιλολογικών μαθημάτων στα Φροντιστήρια Δημήτρια από το 2014. Παράλληλα, η ανάγκη προσαρμογής στα νέα δεδομένα, με οδήγησαν στην επιμόρφωση με σεμινάρια στη διαπολιτισμική εκπαίδευση αφού υπάρχουν αρκετοί μαθητές με διαφορετικό γλωσσικό υπόβαθρο. Η αγάπη μου για τη διδασκαλία και τα παιδιά,  μου δίνει το κίνητρο να εξελίσσομαι στο λειτούργημα του εκπαιδευτικού.

Όλγα Ευγενειάδου

Όλγα Ευγενειάδου

Ονομάζομαι Όλγα Ευγενειάδου, είμαι απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημιου Κρήτης και παράλληκα ολοκληρώνω τις μεταπτυχιακές μου σπουδές  στο τμήμα Στατιστικής και Αναλογιστικών Χρηματόοικονομικών Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.Η πορεία μου στην εκπαίδευση ξεκίνησε πριν 8 χρόνια και φέτος έγινε η αρχή της συνεργασίας  με τα φροντιστήρια “Δημήτρια” με σκοπό να αξιοποιήσω όσα έχω διδαχθεί βοηθώντας τις επόμενες γενιές

Έλενα Καμηνιώτη

Έλενα Καμηνιώτη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λάρισα. Είμαι απόφοιτη τμήματος Χημείας ΑΠΘ με κατεύθυνση την Οργανική Χημεία/Βιοχημεία και κάτοχος δύο Μεταπτυχιακών τίτλων (Οργανική Σύνθεση και Χημική Εκπαίδευση/ΤΠΕ). Έχοντας αποκτήσει την φροντιστηριακή μου εμπειρία σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη, παρέχω βοήθεια στην υπεύθυνη και αξιόπιστη καθοδήγηση των μαθητών, με επίκεντρο τη σύγχρονη εκπαιδευτική τους ανάγκη. Σκοπός μου πάντα είναι να διδάσκω, υπηρετώντας την επιστήμη μου με τέτοιο τρόπο, ώστε να κρατώ το ενδιαφέρον των μαθητών μου ζωντανό, τη φαντασία τους ζωηρή, να προκαλώ τη κριτική τους σκέψη και να τους ενθαρρύνω. Μου αρέσει η δράση – αντίδραση που έχω με εκείνους καθώς και η διάθεση να αναπτύξουμε ισχυρούς δεσμούς στις χημικές συνδυαστικές μας γνώσεις που αποκτήθηκαν από το μάθημα χημείας κάθε τάξης. Περισσότερο όμως αγαπώ τον ενθουσιασμό τους, όταν απλοποιούμε τα δύσκολα φαινόμενα της Χημείας και γίνονται εν τέλει κατανοητά και λογικά. Όσα κενά υπάρχουν και είναι καλά κρυμμένα, με τη συνεργασία μας γίνονται αντιληπτά, δουλεύονται και αποτελούν πλέον εργαλεία στα χέρια τους. Το συμπέρασμά τους ότι… «δεν είναι τόσο δύσκολη τελικά η Χημεία όσο φαινόταν»… αποτελεί κάθε χρονιά προσωπικό μου στοίχημα.

Άσπα Καπράλου

Άσπα Καπράλου

Όλοι μας, όταν ανατρέχουμε με τη μνήμη μας στα σχολικά μας χρόνια, πάντα στεκόμαστε στους δασκάλους που μας σημάδεψαν με την προσωπικότητά τους και τις γνώσεις τους. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό, γιατί στο ταξίδι αυτών των αναμνήσεων μεγάλος σταθμός ήταν το πέρασμά μου από το φροντιστήριο «Δημήτρια», μιας και τα δύο τελευταία χρόνια της μαθητικής μου ζωής είχα την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση από όλους τους καθηγητές του. Αυτός ήταν και ένας σημαντικός παράγοντας που κατάφερα να πραγματοποιήσω τους στόχους μου. Τώρα που βρίσκομαι στην αντίπερα όχθη ως καθηγήτρια, έχοντας ως πολύτιμη παρακαταθήκη όλα όσα έμαθα από τους καθηγητές μου, σκοπός μου είναι να σταθώ αρωγός, συμπαραστάτρια και συνοδοιπόρος στην προσπάθεια των μαθητών μας να πετύχουν τους δικούς τους στόχους.

Κωνσταντίνος Καραβασίλης

Κωνσταντίνος Καραβασίλης

Αποφοίτησα από το Τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αποκτώντας ειδίκευση στην Κλασική Φιλολογία. Από το 2005 διδάσκω στη Μέση Εκπαίδευση, ενώ τα τελευταία 5 χρόνια έχω ενταχθεί στην οικογένεια των Φροντιστηρίων “Δημήτρια”.

Σε ένα περιβάλλον με κοινές εκπαιδευτικές και παιδαγωγικές ανησυχίες, με κοινούς στόχους που βασίζονται στις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και με ένα πρόγραμμα σπουδών εξειδικευμένο στις ανάγκες των μαθητών, νιώθω ότι έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα που βοηθά το μαθητή να κατακτήσει το γνωστικό αντικείμενο και να φτάσει στην επιτυχία.

Λεωνόρα Καραγεωργίου

Λεωνόρα Καραγεωργίου

Κάθε φορά που βρίσκομαι στην αίθουσα επιστρέφω νοερά στα εφηβικά μου χρόνια. Τότε που είχα συνδημιουργούς στα όνειρά μου τους άλλοτε καθηγητές μου και νυν συνεργάτες μου. Η άρτια κατάρτισή τους, οι σύγχρονες παιδαγωγικές τους μέθοδοι, το έμπρακτο ενδιαφέρον τους αποτελούσαν ανέκαθεν πρότυπο για τη διαμόρφωση της επαγγελματικής μου ταυτότητας. Αν και δεν είμαι πλέον μαθήτρια, ακόμη νιώθω την επίδραση της παιδείας που έλαβα.

Σήμερα, ως μέλος της οικογένειας των φροντιστηρίων Δημήτρια συνεπικουρώ στο έργο των καθηγητών μου και έχω ως πρωταρχικό μου μέλημα να μεταδώσω τον ενθουσιασμό και την αγάπη μου για τη μάθηση στους μαθητές μας.

Στα Δημήτρια δεν προσφέρουμε μονάχα γνώση… δομούμε όνειρα.

Παναγιώτης Κεσίσογλου

Παναγιώτης Κεσίσογλου

Ονομάζομαι Κεσίσογλου Παναγιώτης και γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Σπούδασα Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και εργάζομαι για σχεδόν δεκαπέντε χρόνια στην ιδιωτική συμβουλευτική εταιρεία της τοπικής αυτοδιοίκησης «ΔΗΜΟΣΝΕΤ ΕΠΕ» ως διοικητικός υπάλληλος ενώ έχω εργαστεί και στην επίσης συμβουλευτική εταιρεία των Δήμων, «OTS SA» με κύριο αντικείμενο την εκπαίδευση των υπαλλήλων σε προγράμματα λογισμικού. Επειδή ανέκαθεν με ενδιέφερε η εκπαιδευτική και διδακτική διαδικασία, απέκτησα παιδαγωγική επάρκεια μέσω της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.) και το πρώτο μου μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση Ενηλίκων. Το 2019 συμμετείχα στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο “Εκπαίδευση στον 21ο αιώνα: Σχολείο και Πολιτισμός” του Μουσείου Σχολικής Ζωής παρουσιάζοντας άρθρο σχετικά με τη δημιουργική γραφή και τη ρομποτική. Παράλληλα με την διδακτική μου δραστηριότητα, ολοκληρώνω το δεύτερο μεταπτυχιακό στη Διακυβέρνηση και Περιφερειακή Ανάπτυξη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Διδάσκω Αρχές Οικονομικής Θεωρίας και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων τα τελευταία 5 χρόνια σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης. Στα φροντιστήρια «ΔΗΜΗΤΡΙΑ» εντάχθηκα το 2021, το οποίο θεωρώ μεγάλη τιμή και ένδειξη εμπιστοσύνης. Στόχος μου για την επιτυχία των παιδιών στις εξετάσεις είναι η επιτυχής διάνοιξη του δύσκολου δρόμου που οδηγεί προς αυτήν…

Ιωάννα Κιτσαρά

Ιωάννα Κιτσαρά

Είμαι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. στην οποία φοίτησα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά στους τομείς των κλασικών σπουδών και της ιστορίας. Η Φιλοσοφική σχολή μου πρόσφερε τη γνωστική κατάρτιση και μου χάρισε τις πολύτιμες δεξιότητες για τη μετουσίωση του γνωστικού μου αντικειμένου σε μορφωτικό αγαθό. Από το τέταρτο έτος των προπτυχιακών σπουδών μου ασχολήθηκα με τη φροντιστηριακή εκπαίδευση, την οποία υπηρετώ με πάθος για τρεις δεκαετίες, βοηθώντας τους μαθητές μου να πραγματώσουν τα όνειρά τους.

Τα τελευταία χρόνια συνεργάζομαι και με τα Φροντιστήρια ΔΗΜΗΤΡΙΑ , όπου διδάσκω και μοιράζομαι την ευθύνη για τον προγραμματισμό και τη διδασκαλία των μαθημάτων της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας. Για εμένα η εκπαιδευτική διαδικασία και πράξη συνιστά ιεροτελεστία και η επιτυχία των μαθητών μου δικαίωση του ρόλου και του έργου μου.

Βαρβάρα Λεβεντέλη

Βαρβάρα Λεβεντέλη

Γεννήθηκα και ζω στη Θεσσαλονίκη. Είμαι απόφοιτη του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας ,με ειδίκευση στην ιστορία,  της Φιλοσοφικής Σχολής του A.Π.Θ. . Ήδη από τα φοιτητικά μου χρόνια παρέδιδα μαθήματα σε μαθητές, ενώ από το 2008, μετά το τέλος των σπουδών μου, ξεκίνησα να εργάζομαι  ως φιλόλογος  στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Η διδασκαλία σου δίνει τη δυνατότητα να μεταλαμπαδεύσεις, πέρα από γνώσεις,  και αξίες, να καλλιεργήσεις την ψυχή και το πνεύμα των μαθητών, αλλά και να βοηθήσεις στην χάραξη της πορείας  τους. Και αυτό είναι που την κάνει μοναδική εμπειρία.

Στα φροντιστήρια ‘Δημήτρια’ εντάχθηκα το 2021 , διδάσκοντας νεοελληνική γλώσσα και λογοτεχνία σε μαθητές λυκείου. Η άριστη συνεργασία και επικοινωνία με τους συναδέρφους, η άρτια οργάνωση του φροντιστηρίου, σε συνδυασμό με τον σεβασμό και την υπευθυνότητα,  αποτελούν παράγοντες που μας οδηγούν στην επίτευξη του στόχου μας , που είναι να βοηθήσουμε τους μαθητές να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους!

Ηρώ Μάλλιου

Ηρώ Μάλλιου

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Φοίτησα στο Τμήμα Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με κατευθύνσεις τη Χημική Ανάλυση και τη Χημική Εκπαίδευση. Η αγάπη μου για τη Χημεία και τη διδασκαλία με οδήγησε στο μεταπτυχιακό Χημική Εκπαίδευση και ΤΠΕ το οποίο ολοκλήρωσα με άριστα και στην παρακολούθηση πολλών σχετικών σεμιναρίων.  Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου με μάγευε η διδασκαλία. Στην επιστήμη της Χημείας όμως, με μύησε ο καθηγητής που είχα στα χρόνια του Λυκείου. Σκοπός μου είναι να διδάσκω στους μαθητές μου τι συμβαίνει στον αχανή μικρόκοσμο με ευχάριστο και ενδιαφέρον τρόπο, να τους καλλιεργώ την αγάπη για τη Χημεία και να τους οδηγώ στη μάθηση και προπάντων στην κατανόηση. Η ανάγκη μου για διαρκή εξέλιξη και η αναζήτηση των κατάλληλων συνθηκών, οδήγησε τα βήματά μου στα Φροντιστήρια Δημήτρια. Πλέον, είμαι πολύ χαρούμενη που συνεργάζομαι μαζί τους καθώς πιστεύω ότι τόσο για εμένα όσο και για τα παιδιά αποτελούν το ιδανικό περιβάλλον για να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να εκπληρώσουν τα όνειρα τους.

Παναγιώτης Μαργέτης

Παναγιώτης Μαργέτης

«Αν θες να δεις πόσο καλά γνωρίζεις κάτι προσπάθησε να το διδάξεις»

Ρίτσαρντ Φάινμαν

Από το Γυμνάσιο με γοήτευε η Φυσική. Αυτή η γοητεία με οδήγησε στο Τμήμα Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μου έδωσε το κίνητρο να τη μελετήσω ως επιστήμη. Στα φοιτητικά μου χρόνια ήρθα σε επαφή και με την Πληροφορική, έναν δυναμικά και ταχύτατα εξελισσόμενο επιστημονικό κλάδο. Σπούδασα στο Α.Π.Θ. προπτυχιακά και μεταπτυχιακά και νιώθω τυχερός που κατάφερα να συνδυάσω τις δύο επιστήμες που αγάπησα.

Μετά το πέρας των σπουδών μου ασχολήθηκα με την φροντιστηριακή εκπαίδευση. Από τότε έως σήμερα και για περισσότερα από είκοσι χρόνια προσπαθώ με υπομονή, ειλικρίνεια και μεθοδικότητα να καθοδηγήσω σωστά τους μαθητές μου ώστε να επιτύχουν τους στόχους τους. Συνεργάζομαι με τα φροντιστήρια ΔΗΜΗΤΡΙΑ τα τελευταία δέκα χρόνια, ως διδάσκων και υπεύθυνος του προγραμματισμού και της διδασκαλίας των μαθημάτων της Πληροφορικής Γ.Ε.Λ. και των μαθημάτων Μηχανολογικών – Ηλεκτρολογικών ειδικοτήτων Ε.Π.Α.Λ..

Νανά Μαρμελούδη

Νανά Μαρμελούδη

Αποφοίτησα από το τμήμα Βιοχημείας-Βιοτεχνολογίας του Π.Θ το 2013 και ολοκλήρωσα με άριστα το μεταπτυχιακό μου στην Εφαρμοσμένη Γενετική και Βιοτεχνολογία το 2015. Στην διάρκεια των σπουδών μου επικεντρώθηκα κυρίως στον τομέα της Μοριακής Βιολογίας και της Γενετικής. Απασχολούμε  στην διδασκαλία από το 2014 και η συνεργασία μου με τα φροντιστήρια Δημήτρια ξεκίνησε το 2017.

Είμαι από τους τυχερούς που σπούδασαν αυτό που ήθελαν. Αγαπώ την Βιολογία γιατί ερμηνεύει το φαινόμενο της ζωής και την ικανότητα της προσαρμογής  των οργανισμών στο περιβάλλον. Μέσα από την διδασκαλία ανακάλυψα πόσο πολύ μου αρέσει να μοιράζομαι τον ενθουσιασμό μου για την επιστήμη και να την κάνω πιο προσιτή για τους μαθητές μου. Η συνεχής εξέλιξη της Βιολογίας κάνει την διδασκαλία της ενδιαφέρουσα και πολυποίκιλη.  Είναι πρόκληση για έναν καθηγητή να διδάσκει ένα συνεχώς εξελισσόμενο γνωστικό αντικείμενο. Φιλοδοξία μου είναι να εμπνεύσω τους μαθητές μου να ανακαλύψουν και να κατανοήσουν με μεθοδικό τρόπο το μεγαλείο της Βιολογίας, ώστε να επιτύχουν τους στόχους τους.

Μαρία Μουλλά

Μαρία Μουλλά

Ονομάζομαι Μουλλά Μαρία και είμαι απόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου του τμήματος Χημείας. Διδάσκω14 χρόνια σε όλες τις τάξεις με έμφαση στη Γ Λυκείου. Το 2016 μπήκα κι εγώ στην ομάδα των φροντιστηρίων ΔΗΜΗΤΡΙΑ. Σκοπός μου είναι να αγαπήσουν οι μαθητές το μάθημα της Χημείας και με σωστό διάβασμα, ασκήσεις και προγραμματισμό να πετύχουν το στόχο τους.

Νικόλαος Μπίκης

Νικόλαος Μπίκης

Έχοντας πλέον ξεπεράσει τα 30 χρόνια παρουσίας στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, αφού από το 1992 διδάσκω αδιάλειπτα είτε σε φροντιστήρια είτε για κάποιο διάστημα και σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, είμαι στην ευχάριστη θέση να αποτελώ κι εγώ μέλος στην ομάδα καθηγητών στα ΄΄ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑ΄΄ και να συμμετέχω στην προσπάθεια που καταβάλλουν, με στόχο τις όλο και ποιοτικότερες υπηρεσίες, την συνεχή βοήθεια και την άριστη προετοιμασία των μαθητών που τιμούν τον οργανισμό με την παρουσία και την εμπιστοσύνη τους.

Λαμπρινή Νικούδη

Λαμπρινή Νικούδη

Απόφοιτη της Φιλοσοφικής του Α.Π.Θ. , του τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής , με ειδίκευση στη Γλωσσολογία. Επέλεξα το συγκεκριμένο επάγγελμα, γιατί θα ήθελα να βάλω και εγώ το δικό μου λιθαράκι στην προσπάθεια του κάθε παιδιού για την επίτευξη των στόχων του . Επίσης , επιθυμία μου είναι η καλλιέργεια ανθρώπων με κριτική και δημιουργική ικανότητα αλλά και η ανάπτυξη ολοκληρωμένων σκεπτόμενων προσωπικοτήτων.

Τα φροντιστήρια «ΔΗΜΗΤΡΙΑ» ως μαθήτρια με βοήθησαν να πετύχω τους στόχους μου και να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα. Η οργάνωση, η εμπειρία και η φιλοσοφία του φροντιστηρίου αποτέλεσαν για εμένα βασικά χαρακτηριστικά που με βοήθησαν να εξελιχθώ. Ως φιλόλογος πλέον του φροντιστηρίου , το εκπαιδευτικό προσωπικό συνεχίζει να με στηρίζει και να με βοηθάει στην επαγγελματική μου πορεία . Ως εκπαιδευτικός στόχος μου είναι να μεταλαμπαδεύσω τις γνώσεις και εμπειρίες που έλαβα και να συμβάλω και εγώ στην  προσπάθεια των παιδιών για την πραγματοποίηση των δικών τους ονείρων και στόχων . Όπως έχει αναφέρει και ο Νίκος Καζαντζάκης,  «ο ιδανικός δάσκαλος είναι εκείνος που γίνεται γέφυρα για να περάσει αντίπερα ο μαθητής του κι όταν πια του έχει διευκολύνει το πέρασμα, αφήνεται χαρούμενα να γκρεμιστεί, ενθαρρύνοντας τον μαθητή του να φτιάξει καινούριες γέφυρες».

Γιάννης Πισμίχος

Γιάννης Πισμίχος

Πτυχιούχος  του τμήματος Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ.

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος του τμήματος Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ.

Έχω διδακτική εμπειρία αρκετών ετών με επιτυχή  διδασκαλία .

Στα φροντιστήρια «Δημήτρια» διδάσκω από το 2020 σε τμήματα Β’ και Γ’ Γενικού Λυκείου καθώς  και  σε τμήματα  Γ’ τάξης  ΕΠΑΛ.

Το μάθημα στα φροντιστήρια «Δημήτρια» είναι μια όμορφη και ανοδική πορεία για την κατάκτηση της γνώσης.

Στόχος μου είναι να καθοδηγήσω τους μαθητές μου και να τους ανοίξω δρόμους, ώστε  με  τη γνώση και την κριτική σκέψη να κατακτήσουν  την επιτυχία.

Όλγα Πλιάτσκα

Όλγα Πλιάτσκα

Είμαι απόφοιτος της Φιλοσοφικής σχολής του Α.Π.Θ. και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στην Ιστορία της Φιλοσοφίας. Η αγαστή συνεργασία μου με τα φροντιστήρια Δημήτρια ξεκίνησε όταν ως μαθήτρια εμπιστεύτηκα το άριστα καταρτισμένο προσωπικό τους, το οποίο στάθηκε αρωγός στις προσπάθειές μου και χάραξε την επαγγελματική μου πορεία. Πλέον ως εκπαιδευτικός μου δόθηκε η σκυτάλη να καθοδηγήσω και να προετοιμάσω τα παιδιά, ώστε να κατακτήσουν τους στόχους τους. Αποφάσισα, λοιπόν, να εντρυφήσω για δεύτερη φορά σε επίπεδο μεταπτυχιακών σπουδών και συγκεκριμένα στις Επιστήμες της Αγωγής, ώστε να ανταποκρίνομαι αποτελεσματικότερα στις μαθησιακές δυσκολίες  και εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών μου.

Κατά τη διάρκεια της οκταετούς διδακτικής μου εμπειρίας επιδεικνύω απόλυτη υπευθυνότητα, συνέπεια και ευαισθησία για την εφηβική ηλικία, επιδιώκοντας να μεταδώσω το πάθος της γνώσης και την αγάπη για τα φιλολογικά μαθήματα. Βασικοί στόχοι μου είναι η ανάδειξη των ικανοτήτων τους, ο εμπλουτισμός των γνώσεων τους με μεθοδικό και ευχάριστο τρόπο και η ψυχολογική τους στήριξη, στοιχεία που αποτελούν εχέγγυα για την επιτυχία τους. Οι άοκνες προσπάθειες και το μεράκι που χαρακτηρίζει όλο το προσωπικό του φροντιστηρίου θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και ενθάρρυνσης για κάθε μαθητή που αγωνίζεται να χτίσει το μέλλον του.

Χρύσα Πολύζου

Χρύσα Πολύζου

Αποφοίτησα από το τμήμα Βιολογίας του ΑΠΘ το 2016. Κύρια επιδίωξή μου είναι να αναδείξω τη χρησιμότητα αυτής της επιστήμης τόσο στην υγεία όσο και στο περιβάλλον, κάνοντάς την ταυτόχρονα προσιτή. Από το 2019 που συνεργάζομαι με τα φροντιστήρια Δημήτρια, μου δόθηκε η ευκαιρία να μεταδώσω στους μαθητές την αγάπη για το μάθημα της Βιολογίας και τα συναφή μαθήματα και κυρίως να επιτύχουν τους υψηλούς στόχους που είχαν θέσει. Με παραδείγματα από την καθημερινή ζωή, τη χρήση οπτικού υλικού και την επίλυση ασκήσεων βοηθώ τους μαθητές όχι μόνο να κατανοήσουν σύνθετες έννοιες, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να σκέφτονται ώστε στις εξετάσεις να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν και τα πιο απαιτητικά θέματα.

Γιάννης Ρήνος

Γιάννης Ρήνος

Πριν 32 χρόνια αποφοίτησα από το τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ξεκίνησα την πορεία μου ως καθηγητής  Μαθηματικών. Τα χρόνια αυτά παράλληλα με την διδασκαλία υπήρξα οργανωτής , συντονιστής και υπεύθυνος σπουδών φροντιστηριακών μονάδων.

Το πρώτο πράγμα που λέω στους μαθητές μου είναι να θέσουν στόχους και στην συνέχεια με δουλειά, επιμονή και υπομονή να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Στην πορεία αυτή προς την επιτυχία προσπαθώ  να εμπνεύσω και να καθοδηγήσω ώστε στο τέλος να μπορέσω να μεταδώσω στα παιδιά τις γνώσεις που χρειάζονται. Επιτυχία των παιδιών δεν είναι μονό να γίνουν άριστοι μαθητές στα Μαθηματικά ή σε άλλα μαθήματα αλλά επιτυχία είναι να <<Προσπαθήσουν και να Παλέψουν> > ώστε να γίνουν  καλύτεροι από αυτό που ήδη είναι,  μαθαίνοντας  μέσα από τα λάθη τους.

Η αγάπη των μαθητών μου όλα αυτά τα χρόνια, η αναγνώριση από μέρους τους  της προσπάθειάς μου και τέλος οι επιτυχίες τους είναι αυτό που με κάνει να συνεχίζω και  να παλεύω.

Τα τελευταία  5 χρόνια ανήκω και εγώ στην οικογένεια των συνεργατών των φροντιστηρίων Δημήτρια που με την οργάνωση και με τους καταξιωμένους συναδέλφους που διαθέτουν οδηγούν τα παιδιά προς την επιτυχία.

Ευαγγελία Στεργιούλα

Ευαγγελία Στεργιούλα

Ονομάζομαι  Ευαγγελία Στεργιούλα  και έχω  αποφοιτήσει από τη  Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στο τμήμα Ιστορίας – Αρχαιολογίας (1999). Έκτοτε εργάζομαι στο χώρο της  εκπαίδευσης  σε σημαντικά φροντιστηριακά  ιδρύματα της πόλης μας, αναλαμβάνοντας για συναπτά έτη μαθητές της Β’ και Γ’ Λυκείου. Η συνεργασία μας με τα φροντιστήρια ΔΗΜΗΤΡΙΑ ξεκίνησε από το 2019 και εξελίχθηκε σε απόλυτα αγαστή στην προσπάθειά μας να αποτελέσουμε αρωγούς των μαθητών μας στο δύσκολο, αλλά και σημαντικό αγώνα που δίνουν.

Ευαγγελία Στεργιούλη

Ευαγγελία Στεργιούλη

Αποφοίτησα από το τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του A.Π.Θ. το 2005 και έκτοτε εργάζομαι στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης.  Η  συνεργασία μου με τα Φροντιστήρια «Δημήτρια» ξεκίνησε λίγο αργότερα, το 2008. Η δυνατότητα ανάληψης πρωτοβουλίας, η εφαρμογή καινοτομιών στην εκπαιδευτική διαδικασία, το φιλικό κλίμα και κυρίως το πνεύμα συνεργασίας μεταξύ των συναδέλφων αποτελούν για μένα τους πυλώνες αυτής της μακρόχρονης συνεργασίας.

Κοινός στόχος όλων μας, μέσω της ουσιαστικής επικοινωνίας με τα παιδιά, είναι η ανάδειξη των ονείρων και η εκπλήρωση των στόχων τους. Ταυτόχρονα, η πρόκληση να ανταποκριθούμε στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε μαθητή και να αποτελούμε στυλοβάτες στην προσπάθεια για επιτυχία καθίσταται  αφόρμηση δημιουργικότητας και προσωπικής εξέλιξης.

Η πιο «ακριβή» ανταμοιβή για μας; Το χαμόγελο και η ευγνωμοσύνη στα μάτια των παιδιών! Γι’ αυτά και μόνο αξίζει να συνεχίζουμε με πάθος!

Στέφανος Στεφανίδης

Στέφανος Στεφανίδης

Γεννήθηκα…

…και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη

Ετών…

…30 (20/09/1993)

Το Μαθηματικό…

…ναι, ήταν η πρώτη μου επιλογή, σπουδές στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και ενταγμένος στην εκπαίδευση από τα φοιτητικά μου κιόλας χρόνια

Τα Μαθηματικά…

…ένα πανέμορφο χάος…(ή μήπως πιο πολλά…)

Τα Δημήτρια..

…εντάχθηκα στην ομάδα το 2022…η άριστη συνεργασία με τους συναδέλφους και η άρτια οργάνωση του φροντιστηρίου αποτελούν τη βάση για το στόχο μας, που είναι η επιτυχία των μαθητών μας

Με ενοχλούν…

…οι ξερόλες ,οι αλάνθαστοι, αυτοί που τα λύνουν όλα, αυτοί που πιάνουν θέματα…

Με γοητεύει…

…η μυρωδιά του σωστού δίπλα από το λάθος

Πιστεύω…

…στη σκέψη που γεννά τη γνώση και στη γνώση που μεταδίδεται, στη δουλειά και την έμπνευση

Δυσκολεύομαι…

…να συνηθίσω το «ΚΥΡΙΕ»

Μαθαίνω…

…και ξέρω πως διδάσκουμε όχι μ αυτά που ξέρουμε αλλά μ΄ αυτό που είμαστε

Τα παιδιά…

…μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω το έργο μου, με στόχο η αγάπη μου για τα Μαθηματικά να εισχωρήσει στις καρδίες των μαθητών και να δώσει κίνητρο για μεγάλες επιτυχίες

Αυτός είμαι

Άννα Στρόλιου

Άννα Στρόλιου

Είμαι απόφοιτη του τμήματος  Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η αγάπη μου για τα παιδιά και η πεποίθησή μου ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν μπορεί να μάθει και να εξελιχθεί,  με οδήγησε στις μεταπτυχιακές   σπουδές στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Στόχος μου είναι να εμπνεύσω τους μαθητές να αγαπήσουν την ελληνική γλώσσα και τον πολιτισμό μας. Η συνεργασία μου με τα φροντιστήρια Δημήτρια ξεκίνησε το 2022 και σε σύντομο χρονικό διάστημα αισθάνθηκα οικεία και μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας. Μέσα από την καθημερινή μου επαφή με τους μαθητές προσπαθώ να τους δημιουργήσω κίνητρα και να τους μεταλαμπαδεύσω τις γνώσεις μου. Με διαρκή προσπάθεια και επιμόρφωση προσδοκώ να είμαι δίπλα στα νέα παιδιά ως συνεργάτης και καθοδηγητής στη μαθητική τους πορεία.

Φένια Τερζοπούλου

Φένια Τερζοπούλου

Η επιλογή των ανθρωπιστικών επιστημών και δη της φιλολογίας και η ενασχόληση με τη διαδικασία της εκπαίδευσης ήταν μια επιλογή που αβίαστα έγινε στην εφηβική μου ηλικία. Η αγάπη για τον κλασικό και νεοελληνικό πολιτισμό, η γοητεία της ελληνικής γλώσσας και λογοτεχνίας, το ενδιαφέρον για την ελληνική ιστορία και παράδοση διαμόρφωσαν από πολύ νωρίς τη στροφή μου ως μαθήτρια στο αντικείμενο της φιλολογίας. Όταν το 2003 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ήμουν έτοιμη να ξεκινήσω το «ταξίδι» στο χώρο της εκπαίδευσης. Η «δίψα» να μεταλαμπαδεύσω όλα όσα έμαθα ως γνώσεις και αξίες στη φοιτητική μου ζωή αποτέλεσε και εξακολουθεί να αποτελεί  την κινητήρια δύναμη στον καθημερινό αγώνα της διδασκαλίας στην τάξη. Αν και η εποχή μας έχει αλωθεί από το τεχνοκρατικό πνεύμα, ο φιλόλογος επιφορτίζεται  – πέρα από τη διαδικασία της μάθησης – με έναν επιπρόσθετο ρόλο: να υπενθυμίζει καθημερινά στους μαθητές του ότι η αξία των ανθρωπιστικών γνώσεων είναι διαχρονική και ότι η εκπαίδευση δεν υπηρετεί μόνο την κατάκτηση γνώσεων και στόχων, αλλά πρωτίστως τη διαμόρφωση ανθρώπων με ελεύθερο πνεύμα και ηθική υπόσταση.

Στα Φροντιστήρια Δημήτρια, συνεργάτης των οποίων είμαι επί 15 συναπτά έτη, βρήκα εξ αρχής την υποστήριξη και την ενθάρρυνση που επιθυμούσα ως άνθρωπος και ως εκπαιδευτικός για να αγωνίζομαι καθημερινά για τους στόχους των μαθητών μου μέχρι και σήμερα. Τους ευχαριστώ για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια και εύχομαι η «οικογένεια» των Φροντιστηρίων Δημήτρια να είναι πάντα πρωτοπόρα στο δρόμο της γνώσης και της εκπαίδευσης.

Ευαγγελία Τσώνου

Ευαγγελία Τσώνου

Είμαι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του τμήματος Φιλολογίας. Επέλεξα αυτό το επάγγελμα καθώς πάντα ήθελα να μαθαίνω στα παιδιά να αγαπούν τη γνώση, που είναι το κυριότερο εφόδιο στη ζωή, να καλλιεργούν την κριτική τους ικανότητα και φυσικά να πετυχαίνουν τους στόχους που έχουν θέσει! Εργάζομαι 8 χρόνια ως φιλόλογος και τα τελευταία 4 χρόνια βρίσκομαι στα φροντιστήρια Δημήτρια. Ανάμεσα στο εξαιρετικό εκπαιδευτικό προσωπικό του φροντιστηρίου και μέσα στο κλίμα συνεργασίας που μας διακατέχει, επιδιώκω να καθοδηγώ σωστά τους μαθητές μου, να μεταδίδω γνώσεις, αλλά παράλληλα να τους στηρίζω ηθικά και ψυχολογικά σε κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζουν.

Θεοδώρα Φωτιάδου

Θεοδώρα Φωτιάδου

Ο ενθουσιασμός και η αγάπη μου για τα Μαθηματικά ήταν ευδιάκριτη από τα μαθητικά μου χρόνια. Έτσι, η εισαγωγή και η αποφοίτηση μου από το τμήμα Μαθηματικών του ΑΠΘ καθώς και οι μεταπτυχιακές σπουδές ήταν μονόδρομος. Παράλληλα, με τη διδασκαλία μαθηματικών σε μαθητές όλων των τάξεων και την πρακτική μου άσκηση σε πειραματικό γυμνάσιο καταστάλαξα στην επαγγελματική κατεύθυνση που ήθελα να ακολουθήσω. Τα Φροντιστήρια Δημήτρια με το εξαίρετο περιβάλλον, τους καταξιωμένους καθηγητές και την ομαδική και συστηματική δουλειά είναι το κατάλληλο περιβάλλον για όλους τους μαθητές που θέτουν στόχους και επιθυμούν να προοδεύσουν.

Μαρία Χατζηευστρατίου

Μαρία Χατζηευστρατίου

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Καβάλα. Από μικρή ηλικία με μάγεψε ο κόσμος των αριθμών και η εκπαίδευση. Έτσι για εμένα ήταν μονόδρομος η επιλογή μου για την συγκεκριμένη επιστήμη. Το 2013 αποφοίτησα από το τμήμα των Μαθηματικών της σχολής Θετικών Επιστημών του Α.Π.Θ. και συνεχίζω έως σήμερα να καταρτίζομαι με σεμινάρια και προγράμματα επιμόρφωσης με το πιο πρόσφατο της ειδικής αγωγής. Στο χώρο της εκπαίδευσης και συγκεκριμένα στα φροντιστήρια Δημήτρια εργάζομαι από το 2015 και τους είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη τους και την άψογη συνεργασία μας. Στόχος μου είναι η μεταλαμπάδευση των γνώσεων μου στους μαθητές μου , η βοήθεια να πιστέψουν στις δυνατότητες τους έχοντας ως πυρήνα την ενίσχυση της μαθηματικής τους σκέψη.

Νίκος Χατζής

Νίκος Χατζής

Τελείωσα το λύκειο το 2011 και πέρασα μέσω των πανελληνίων στο μαθηματικό του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονικής, στο οποίο ολοκλήρωσα της σπουδές μου το 2016. Στην συνέχεια ξεκίνησα μεταπτυχιακό στην θεωρητική πληροφορική και θεωρία συστημάτων και ελέγχου το 2016, το οποίο ολοκλήρωσα το 2018. Με την εκπαίδευση μαθητών ασχολούμαι από το 2016 μέσω ιδιαίτερων μαθημάτων. Στα φροντηστήρια Δημήτρια εργάζομαι από το 2019

Ευαγγελία Χρυσαφίδου

Ευαγγελία Χρυσαφίδου

Ονομάζομαι Χρυσαφίδου Ευαγγελία και κατάγομαι από ένα χωριό του νομού Πέλλας .Από μικρή αγαπούσα τα φιλολογικά μαθήματα ,καθώς είχα μεγάλη κλίση σε αυτά .Σε αυτό συντέλεσε η αγάπη μου για την εκπαιδευτική διαδικασία και η άριστη επικοινωνία μου με τους περισσότερους από τους καθηγητές μου .Έτσι λοιπόν αποφάσισα να επιλέξω τον κλάδο της Φιλολογίας .Σπούδασα στη φιλοσοφική σχολή του Α.Π.Θ στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας . Μετά την αποφοίτησή μου άρχισα να διδάσκω στα φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης “Δημήτρια”. Ανήκω στο δυναμικό από το 2017 και είμαι χαρούμενη και ικανοποιημένη γι’ αυτό .Εργάζομαι σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον με άρτια οργάνωση και συνεργασία .Το φροντιστήριο μου δίνει ώθηση να εμπνεύσω, να δώσω ερεθίσματα  και να μεταλαμπαδεύσω τις γνώσεις μου στα παιδιά με σκοπό να φτάσουν στο στόχο τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους. Πρώτα απ’ όλα όμως ,προσπαθώ να καλλιεργήσω την ψυχή και το πνεύμα τους .Η επαφή με τους μαθητές είναι ένας επιπλέον λόγος που αγαπώ αυτό το υπέροχο ταξίδι της διδασκαλίας.