Ευτυχία Κυνηγοπούλου

Ευτυχία Κυνηγοπούλου

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟ

Είμαι απόφοιτη της σχολής Δημοσίων σχέσεων και Επικοινωνιακή Πολιτική και έχω εργασθεί αρκετά χρόνια στη θέση της γραμματέως σε ομίλους φροντιστηρίων. Τελευταία έχω ενταχθεί στα φροντιστήρια Δημήτρια.

Με γνώμονα τη συνέπεια, τη μεθοδικότητα και τη βοήθεια του φροντιστηρίου μπορώ να προσφέρω τις γνώσεις μου σε γονείς και μαθητές για ένα καλύτερο μέλλον.

Πένυ Μιγλέντση

Πένυ Μιγλέντση

Από το 2019 που έγινα μέλος στην ομάδα των Φροντιστηρίων ΔΗΜΗΤΡΙΑ, κατάλαβα αμέσως ότι πρόκειται για ένα φροντιστήριο ξεχωριστό! Μεταξύ άλλων,  η ευγένεια και ο επαγγελματισμός αποτελούν κίνητρο στην επαγγελματική μου ανέλιξη, στην απόκτηση νέων δεξιοτήτων και στη θέσπιση νέων στόχων. Η αγάπη και η εμπιστοσύνη των παιδιών μάς δίνουν δύναμη να βελτιωνόμαστε διαρκώς, στηρίζοντας τον κάθε μαθητή ξεχωριστά για να κατακτήσει τους στόχους του. Στα Φροντιστήρια ΔΗΜΗΤΡΙΑ είδα στην πράξη τη φράση της Ιταλίδας  παιδαγωγού, Maria Montessori, «Αν το παιδί δεν μπορεί να μάθει με τον τρόπο που το διδάσκουμε, τότε πρέπει να το διδάξουμε με τον τρόπο που μπορεί να μάθει»!

Κωνσταντίνα Μπανάσα

Κωνσταντίνα Μπανάσα

Πιστεύω απόλυτα στην φράση : “H σωστή διαχείριση και οργάνωση είναι η βάση όλων των πραγμάτων.” Αυτό ακριβώς είναι που βρήκα στα Φροντιστήρια ΔΗΜΗΤΡΙΑ, Διαχείριση και Οργάνωση!
Ως εργαζόμενη από το 2019 στην θέση της γραμματειακής υποστήριξης, προτεραιότητά μου είναι η άρτια και οργανωμένη εξυπηρέτηση γονέων και μαθητών.

Αννέτα Ξενίδου

Αννέτα Ξενίδου

Γραμματεία Πολίχνης – Αγ. Παντελεήμονος 7

Σε μία θέση έξω από τις αίθουσες διδασκαλίας αλλά μέσα στις φιλοδοξίες, τα χαμόγελα, τα όνειρα, τις ανασφάλειες, τα άγχη και όλα όσα κρύβουν ή φανερώνουν τα μάτια των παιδιών μόλις μπαίνουν στο χώρο, εκεί βρίσκεται η γραμματεία. Στα φροντιστήρια Δημήτρια, από το 2015 που βρίσκομαι στη θέση αυτή, μέλημα μου είναι να καθησυχάσω, να ηρεμήσω, να ενθαρρύνω και να μοιραστώ όλες αυτές τις ματιές.

Είμαι απόφοιτη σχολής με παιδαγωγικό προσανατολισμό όχι από τύχη αλλά γιατί ήθελα η απασχόληση μου να είναι άμεσα συνυφασμένη με παιδιά. Θεωρώ ευτυχία να είμαι μέρος της καθημερινότητας μαθητών σε αυτή την κομβική στιγμή της ζωής τους. Είναι υπέροχο να βλέπεις εφήβους, με όλη την ομορφιά και την ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση αυτής της ηλικίας, να εξελίσσονται σε ολοκληρωμένες προσωπικότητες και μετά την επιτυχία τους στις πανελλήνιες εξετάσεις σε νέους ακαδημαϊκούς πολίτες.

Έφη Παντελίδου

Έφη Παντελίδου

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟ

Απόφοιτη της σχολής Διοίκησης κι Οικονομίας και έχοντας εργασθεί αρκετά χρόνια στην εκπαίδευση εντάχθηκα, ως γραμματέας , στην οικογένεια των φροντιστηρίων  << Δημήτρια>> .

Η συνεχής και ειλικρινής συνεργασία μεταξύ των μαθητών, του φροντιστηρίου και των γονιών, προσφέρει το ασφαλές περιβάλλον και συγχρόνως το ευνοϊκό μονοπάτι που οδηγεί τα παιδιά σας, τα παιδιά μας, στην επιτυχία.

Πετρούλα Χαλκίδου

Πετρούλα Χαλκίδου

Τα φροντιστήρια Δημήτρια είναι αναγνωρισμένα στο χώρο της εκπαίδευσης και διαδραματίζουν υποστηρικτικό ρόλο για περισσότερο από 10 χρόνια, στην προσπάθεια των μαθητών να επιτύχουν τους στόχους τους. Η αρμοδιότητα μου σχετίζεται με την ομαλή λειτουργία της γραμματειακής υποστήριξης. Καθημερινά βιώνω τις αγωνίες και τις ανησυχίες των παιδιών και διαμορφώνω υγιή σχέσεις μαζί τους, δεδομένου ότι οι βασικές μου σπουδές σχετίζονται με τα παιδαγωγικά. Το πιο σημαντικό κομμάτι της δουλειάς μου είναι ηθική ικανοποίηση που λαμβάνω στο τέλος της σχολικής χρονιάς από την ευτυχία που είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των παιδιών και των οικογενειών τους.

Φωτεινή Ψάρια

Φωτεινή Ψάρια

Στα φροντιστήρια Δημήτρια σας υποδεχόμαστε με χαμόγελο! Γνωρίζουμε πως η προετοιμασία για την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο είναι απαιτητική γι’ αυτό φροντίζουμε να δημιουργούμε ένα ευχάριστο περιβάλλον για τα παιδιά και για τους γονείς!